Spørgsmål og svar til privat rengøring

Den første kontakt, mange kunder har med os, er ofte over telefonen, fordi de har ringet 50 10 20 00. Der er lige nogle spørgsmål, der skal afklares, og vi har også nogle få spørgsmål til kunden. Vi vil dog gerne afklare så meget som muligt her, for dig, der har lyst at læse.

Hos hvem gør vi rent?

Vores private rengøring omfatter villaer, lejligheder og seniorboliger. Vores kunder er alt fra successfulde karrieremennesker til velhavende børnefamilier over til seniorer, hvis børn arrangerer for rengøring og betaling.

Hvor ofte er privat rengøring?

Vi udfører privat rengøring efter hvor ofte du selv ønsker. Nogle kunder ønsker privat rengøring hver uge, og andre hver anden uge. Nogle få ønsker privat rengøring en gang om måneden eller efter aftale.

Hvad skal rengøres?
Hvad er normalt?
 Det er meget forskelligt hvad vores kunder ønsker rengjort. Det er dig, der afgør hvor meget, der skal rengøres i de enkelte rum og hvor ofte de forskellige rum skal rengøres.

Du kan bede om at alle gulve skal støvsuges, vaskes og alle vandrette overfladder tørres af. Derudover ønsker nogle at køkkenlåger, TV og andre ting, fx lavthængende lamper skal aftørres hver gang, hver anden gang eller efter behov.

Hos nogle bliver køleskabet og ovnen rengjort en gang om måneden. – Intet er normalt. Hver kunde har specielle ønsker!

De fleste ønsker at entré, toiletter, badeværelser, køkkenet og stuen skal rengøres hver gang. Der er dog undtagelser.

Mange ønsker at gøre en del selv, og nogle siger derfor, at børneværelserne kan de selv klare, eller at disse kun skal støvsuges en gang om måneden eller hver anden gang. Andre fravælger de rum, der ikke bliver brugt til andet end at sove i eller at opbevare ting i. Tilbage til rengøringen er så alle de rum, som beboerne bruger dagligt.

Vores spørgsmål
For at danne os et lille indblik i opgavens omfang spørger vi ofte i telefonen om hjemmets størrelse, om der er husdyr (hvilke) og om der ryges i hjemmet.

Er der transportudgifter?

Mange er bevidste om deres beliggenhed i forhold til transport og spørger ind til, om der skal betales for transportudgifter. I de tilfælde at hjemmet er udenfor de større byer i vores arbejdsområde er der et transporttillæg, men vi prøver så vidt muligt at undgå at rengøringsassistenten skal køre langt på arbejde, og tilstræber derfor at de bor i nærområdet hos kunden.

Hvilke områder tilbydes privat rengøring?

Vi tilbyder privat rengøring i byerne og i omegn af Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev, Billund og Vejen.

Hvilken type rengøring udføres?

Vi lægger stor vægt på, at rengøringsassistenten udfører sit arbejde grundigt og omhyggeligt.
For os er omhyggelig et nøgleord, fordi selv om rengøringsassistenten skal være hurtig og effektiv, er det også nødvendigt at være omhyggelig.

Ring og bed om en besøgsaftale

Vi ønsker at aftale et gratis og uforpligtende møde, så vi kan se hjemmet, så vores tilbud kan afstemmes efter dine ønsker.

Du er velkommen at ringe til 50 10 20 00 og så aftaler vi et besøg.

Forkæl dig selv, ved at få os til at gøre rent for dig. 
Der er mange andre ting, som du sikkert hellere vil bruge din tid på end rengøring.

Ring 50 10 20 00 og aftal et besøg.